ІІ засідання громадської молодіжної ради


/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/0.jpg

Сьогодні, 12 листопада, відбулися збори Молодіжної Громадської Ради. Активна молодь Яготинщини зібралася обговорити та затвердити план роботи на 2019-2020 навчальний рік. Учні нашої школи, лідери учнівського самоврядування Смашна Аліна, Зуєва Кароліна та Купрій Богдан прийняли активну участь в плідній дискусії.

Спочатку відбувся мозковий штурм, в результаті якого були зібрані всі можливі ідеї подальшої діяльності. Потім коротке обговорення і затвердження найбільш оптимальних, прийнятнобюджетних і цікавих заходів, які молодь буде втілювати в життя протягом року. Молодіжні плани почали вимальовуватися в чітку картинку, яку можна буде реалізувати.

/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/1.jpg /Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/3.jpg /Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/4.jpg

На зустріч із молоддю завітали інспекторка з ювенальної превенції Ткачук А. В. та завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Яготинської районної державної адміністрації Загурський Д. В., які проінформували присутніх про таємну небезпеку, яку криють у собі незрозумілі і безвинні на перший погляд, загадкові написи, зроблені на асфальті, паркані або стіні.

/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/6.jpg

Альона Вікторівна розповіла, що останні кілька «послань», які з’явилися минулого місяця в місті, були знищені. І попередила, що подібні вуличні написи – посилання на телеграм чи інстаграм акаунти – не що інше, як «точки» розповсюдження наркотичних речовин, побачивши які необхідно одразу ж передзвонити за номером 102 і повідомити чергового про появу «послання». Останнім часом такі «мітки» – це новий вид шахрайства: «зацікавлені клієнти» переходять в акаунт «рекламодавця», оплачують «замовлення», їм вказують, де його можна забрати, і нічого там не знаходять. Правоохоронці просять долучатися до виявлення і знешкодження подібних проявів комерції. І не лише для того, щоб попередити шахрайські махінації, а й для того, щоб врятувати нашу молодь від згубного впливу наркотичних речовин, які спритні ділки поширюють через мережу інтернет.

Щоб зупинити дію таких «підприємців» існує спеціальний чат-бот #СтопНаркотик@stopdrugsbot, розповів Загурський Дмитро Володимирович, який блокує підозрілі акаунти зловмисників, що розповсюджують наркотичні речовини.

/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/Screenshot_2.jpg /Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/Screenshot_3.jpg wym-1573583566019

Для блокування підозрілого каналу потрібно створити скаргу на нього в Telegram Desktop.

/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/Screenshot_1.jpg

/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/_zasdannya_molodjno_radi/Screenshot1_1.jpg

А ще потрібно попереджати правоохоронні служби про місця появи написів типу «GHonor», «GFen».

Тепер ми інформовані, а отже озброєні протидіяти злочинцям у боротьбі за здоров’я, безпеку і майбутнє наших дітей. Дякуємо Яні Миколаївні Богомаз за змістовну і насичену зустріч.

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.