Флешмоб #українськаписанка 2020


/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/znaydi_pisanku/1 фон.jpg

Вітаю всіх! Розпочалися Великодні святá. І я пропоную всім учням Яготинського НВК №3, а також всім бажаючим школам нашого міста, а можливо, й іншим школам України і навіть школам інших країн, запустити Великодній флешмоб #українськаписанка або #знайдиПисанку.

Як вам відомо, у світі існує чудова, на мій погляд, традиція: на Великдень дітлахи всього світу шукають великодні яйця, які від них ховає спритний Великодній Кролик. Ховає він їх зазвичай десь у садку. Але за умов #карантину і самоізоляції, в цьому році ця весела гра опинилася під загрозою.

І тому я пропоную розпочати віртуальний пошук великодніх яєць. А «традиційним» садком для нас стане цього разу інтернет.

Таким чином ми поєднаємо європейські і українські традиції святкування Великодня і розрекламуємо нашу українську писанку на цілий світ. Головне – залучити до нашого флешмобу якомога більше людей.

Умови такі:

- Наш хитрий Великодній Кролик сховав 7 писанок на просторах інтернету;

- Слідуючи підказкам-посиланням і розв’язуючи цікаві пізнавальні завдання, треба знайти ці 7 яєць-писанок;

- Зробити скрін кожної знайденої/побаченої крашанки/писанки;

- Зробити загальний колаж (загальне фото) усіх знайдених семи писанок;

- Розмістити це фото на сторінці свого акаунту та в офіційній групі Яготинського НВК №3 у FaceBook з хештегом #українськаписанка #знайдиПисанку

Отже, Ви переходите за посиланнями-підказками з туру у тур. У кожному турі потрібно знайти зображення однієї писанки. Робите скрін екрану чи частини екрану (головне, щоб було видно писанку) і зберігаєте його собі на комп’ютер, телефон чи планшет.

Там же знаходите посилання в наступний етап/тур гри. Переходите за посиланням до наступного етапу, де шукаєте чергову писанку, і так далі…

Зібравши всі 7 «писанок» робите загальне фото (можна навіть зі своїм зображенням) і розміщуєте його на сторінці свого акаунту та в офіційній групі Яготинського НВК №3 у FaceBook з хештегом #українськаписанка #знайдиПисанку. (посилання на групу Ви знайдете в останньому турі флешмобу).

А тепер вирушаємо на пошуки.

Наступну писанку Ви знайдете, коли перейдете за посиланням, яке знаходиться під цим відео. Відео дивитися ОБОВ'ЯЗКОВО! В ньому теж є писанка.

Флешмоб "Знайди писанку" - Правила гри

Діліться цим відео, підписуйтесь, ставте лайки, поширюйте на своїх сторінках, щоб якомога більше людей дізналися про наші українські Великодні традиції.

Посилання в наступний етап гри: ПЕРЕЙТИ

Кiлькiсть переглядiв: 1149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.