/Files/images/2019_-_2020/1_samovryaduvannya/урок доброти.jpg

БО «БФ «Щаслива лапа» пропонує закладам загальної середньої освіти та професійно-технічним навчальним закладам долучитись 2-4 жовтня 2019 року до проведення ІІ Всеукраїнського уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Захід проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України (лист №4/1978-19 від 20.09.19). Матеріали для проведення уроку викладені в методичному посібнику БО БФ «Щаслива лапа» – «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», який можна безкоштовно завантажити за посиланням – goo.gl/kTBoVP

Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «Всеукраїнського уроку доброти», але й стати учасником встановлення нового рекорду та отримати електронний сертифікат учасника, необхідно:
1. Заповнити заявку на участь у встановленні рекорду за посиланням (до 01.10.19 р.) – https://bit.ly/2YWj1G4 .
2. Провести «уроки доброти» 2 жовтня 2019 року.
3. Зробити фотографії проведення уроків та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 05.10.19 р.).
За кожні 10 зарахованих уроків школа зможе безкоштовно отримати 1 настільну освітньо-пізнавальну гру «Happy paw» від БФ "Щаслива лапа" та ТМ «Purina». Якщо в навчальному закладі менше 10 класів, то для отримання гри уроки мають бути проведені в усіх класах.

Більш детальну інформацію про «ІІ Всеукраїнський урок доброти» можна дізнатись в розділі новини на сайті – https://happypaw.ua/ua/news/one/385 .

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО УМОВИ:

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.