з днем соборності, україно!

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/НВК 3.jpg

Хто сказав, що в нас лишилась на душі тривога,
Хто сказав, що в нас немає вільної дороги,
Що на небі тільки хмари, хмари грозовії,
Що на нашій Україні згинула надія?
Знай:
Доки в нас цвіте калина й сонце в небі світить,
Буде рідна Україна піснею радіти.
Доки в нас цвіте калина й разом ми у колі,
Не розділять Україну вороги ніколи!


Чи знаєте Ви, що таке Україна?Це хата батьків, на подвір'ї калина, в небесній блакиті пухкенькі хмаринки, здоровії щічки доньки-Маринки, це – носик допитливий Василька-синочка, це – вишита бабусею оберіг-сорочка, це – сонце, що сплутало пасма коханої, це – жовта блакить свободи жадáної!

Яготинський НВК №3 щиро вітає всіх з Днем Соборності України! Цього дня 2021 року ми віртуально змикаємо руки у спільному прагненні до єднання: єднання сподівань, почуттів і душ. Ми пишаємося своєю країною, маємо національну гідність та безмежно любимо неньку-Україну.

Враховуючи нестабільність сучасного навчального процесу, що супроводжується карантинами, локдаунами, самоізоляцією, дистанційними заняттями, у Яготинському НВК №3 не зупиняється процес взаємодії вчитель-учні – системна робота, що проводиться протягом кожного навчального року. Учні початкової школи натхненно і зосереджено майстрували з наборів конструктора «Lego» українські прапори; згадували історичні події, що призвели до появи Дня Соборності України, малювали і співали.

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/2-В Діти із лего складали прапор України.jpg /Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/1.jpg /Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/2.jpg /Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/3.jpg

У шкільній бібліотеці організовано тематичну виставку «З днем Соборності та Свободи!». Ольга Олексіївна та Лариса Йосипівна пропонують добірку літератури та відеотеки для ознайомлення з історичними засадами свята Єднання.

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/IMG_4314.JPG

Лідери учнівського самоврядування протягом кількох тижнів знімали, збирали матеріал, «фотошопили», креативили, монтували, щоб сьогодні представити Вам наш он-лайн проєкт – челендж «З Україною в серці». Ланцюг Єднання у нашій школі цьогоріч простягнувся вздовж усього кордону Незалежної Соборної України.

З Днем Соборності, Україно! - Яготинський НВК №3

Дякуємо всім його учасникам: педагогічному колективу Яготинського НВК №3, бібліотеці, здобувачам освітнього процесу, класним колективам та їх класним керівникам та класоводам, які надали свої групові фотографії. Виголосили привітання Україні під час конференцій у Google Meet учні 5-А класу, 6-А класу, 9-В класу та весь педколектив.

Окрема подяка всім, хто сприяв і допомагав і підтримував у цій нелегкій але надзвичайно потрібній справі!

Маленька країна – велике життя,

Маленька перлина – Вкраїна моя.

Народжена Богом єдина земля –

Це рідна земля, Україна моя!

З Днем Соборності тебе, Україно!

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/Screenshot_1 (1).jpg

Приєднуйтесь до нашого челенджу «З Україною в серці». Створіть відеопривітання до дня Соборності і розмістіть його на своїх сторінках в соцмережах із хештегами #sobornist_ua_2021 та #День_Соборності_України_2021

Також сподіваємося, що учні та вчителі відгукнуться на наше запрошення та підтримають цьогорічну акцію Ланцюг Єднання, яку оголосила спілка «Козацька Рада» у FaceBook:

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/4.jpg

/Files/images/2020_-_2021/z_ukranoyu_v_serts_-_sobornst/Я в Києві.png

СТАТТЯ В НОВИНАХ

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.