«Тайм-менеджмент управління часом»

/Files/images/2020_-_2021/yak_opanuvati_taym-menedjment/Screenshot_2.png

Сьогодні, 4 лютого, ми завітали до онлайн-конференції в Zoom, на яку лідерів учнівського самоврядування Яготинського НВК №3 запросила Богомаз Я. М..

Алієва Тетяна (заступник голови УС), Бусло Іванна (завідувачка культурно-розважального сектора школи) мали можливість познайомитися з програмою «Action-школа», яку планують запустити найближчим часом для активної молоді України. У цій онлайн-школі в тренінговій формі будуть навчати лідерів УС лайфхакам сучасного життя, особливостям проведення таких занять для того, щоб лідери УС могли передавати досвід своїм однокласникам.

/Files/images/2020_-_2021/yak_opanuvati_taym-menedjment/IMG_4380.JPG

Перше, сьогоднішнє, заняття «Тайм-менеджмент управління часом» провела координатор обласної ради дітей КиЇвщини Олена Лісовенко. Ми дізналися секрети економії часу у сучасному шаленому ритмі життя та отримали запрошення на наступні заняття, що плануються проводитися раз на місяць. Спікер подякувала всім учасникам конференції та залишила свої контактні дані для зв᾽язку (096-617-95-38). Ми дякуємо організаторам та сподіваємося на плідну тісну співпрацю!

/Files/images/2020_-_2021/yak_opanuvati_taym-menedjment/2.jpg

Алієва Тетяна

Бусло Іванна

Стаття в новинах

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.