ІІ Міжнародний урок доброти

/Files/images/2021-2022/2_samovryaduvannya/_mjnarodniy_urok_dobroti/1.jpg

ДЖЕРЕЛО

Незважаючи на виклики пандемії та карантинні обмеження, нас традиційно запрошують долучитись 4-6 жовтня до ІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

До заходу можна доєднатися як в очному, так і в онлайн форматі.

Безкоштовні матеріали для проведення уроку (в тому числі нові повчальні відео, готові онлайн уроки, конспекти інтерактивних занять, квесту, просвітницько-виховного заходу та ін.) викладені на сайті Фонду – тут.

Організатори просять не приносити/приводити на #уроки_доброти тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

Для отримання електронного сертифікату учасника необхідно:

1. Заповнити 1 заявку від школи (до 06.10.2021р. включно) – тут

2. Провести «урок доброти» присвячений саме безпритульним котам та собакам 4-6 жовтня 2021 року (в очному або онлайн форматі).

3. Процес проведення кожного «уроку доброти» необхідно сфотографувати та надіслати до 7 жовтня 2021 року на електронну адресу: bioetika@happypaw.ua (1 урок – 1 фото).

Фотографії мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак, котів та інших домашніх улюбленців). На дошці можна зробити наступний напис: дата, назва міста, назва школи, тема уроку (наприклад: 4 жовтня 2021 року, м. Полтава, Школа І-ІІІ ступенів №98, ІІ Міжнародний урок доброти). (ПРИКЛАД)

Увага! Не вставляйте фотографії у документи Word чи PowerPoint, просто прикріпіть їх до листа.

В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото).

Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці.

У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІІ Міжнародному уроці доброти», додавши фото з уроку, свої враження та хештеги #урок_доброти2021 #happypaw #фокстрот

Увага! Серед всіх навчальних закладів України, які подадуть заявку на участь у ІІ Міжнародному уроці доброти, проведуть уроки доброти про гуманне ставлення до тварин (собак та котів) у ВСІХ класах школи та вчасно надішлють якісний фотозвіт, будуть розіграні цінні подарунки від Фокстрот.

Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

Крім того, педагоги, які проведуть ІІ Міжнародний урок доброти за власними методичними розробками та візьмуть участь у VІ Всеукраїнській акції "Happy Гав для Сірка" можуть взяти участь у Всеукраїнському конкурсі "Біоетика в дії" та виграти цінний подарунок від Фонду та Фокстрот. Деталі конкурсу незабаром на нашому сайті у розділі "Конкурси" -https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests

наступний етап

/Files/images/2021-2022/2_samovryaduvannya/_mjnarodniy_urok_dobroti/87f982019342c6d518b71d50a7a8ca1a_w200.gif

VІ Всеукраїнська благодійна акція «Happy Гав для Сірка»

/Files/images/2021-2022/2_samovryaduvannya/_mjnarodniy_urok_dobroti/2.jpg

ДЖЕРЕЛО

Суть акції: зберіть у вашому навчальному закладі корм, крупу, іграшки й ліки та передайте зібрану допомогу до місцевого притулку для тварин чи зоозахисної організації.

Щоб дізнатись, які притулки чи зоозахисні організації діють у вашому населеному пункті, натисніть - тут

Акція триватиме з 4 по 22 жовтня 2021 року в усіх регіонах України!

По завершенню акції заповніть форму учасника за посиланням -https://forms.gle/AW72GEhVthz1fGDq9. Зверніть увагу, що від одного навчального закладу форма заповнюється 1 раз.

Організатори обов’язково розкажуть про результати акції у своїх соцмережах та на сайті, та надішлють електронну подяку від Фонду для навчального закладу.

А надихнутись на проведення акції ви можете результатами VІ Всеукраїнської благодійної акції "Happy Мяу для Мурчика", яка проходила у березні 2021 року. Завдяки небайдужості учнів 107 зоозахисних організацій отримали більше 22 048 кг круп, корму, консерв, а також понад 37 374 грн на потреби чотирилапих -https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/53.

За бажанням Ви також можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу в акції, додавши фото, свої враження та хештеги #happyгав_2021 #happypaw .

Для завантаження інформаційного плакату по акції натисніть "Долучитись"

Приймаючи участь в заході, Учасник автоматично надає Фонду згоду та право на використання фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, створених, надісланих, переданих Фонду в рамках заходу, на яких зображено (знято) Учасника, а також їх елементів, складових частин, текстів, діалогів, тощо.

Надаючи для участі в заході фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Заклад несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

наступний етап

/Files/images/2021-2022/2_samovryaduvannya/_mjnarodniy_urok_dobroti/87f982019342c6d518b71d50a7a8ca1a_w200.gif

Всеукраїнський конкурс "Біоетика в дії" (для вчителів)

/Files/images/2021-2022/2_samovryaduvannya/_mjnarodniy_urok_dobroti/3.jpg

ДЖЕРЕЛО

Виховуйте гуманність у дітей та вигравайте смартфон, блендер або міксер!

Мета конкурсу - пропедевтика гуманного ставлення до тварин в суспільстві, поглиблення знань у дітей про правила догляду за домашніми тваринами; підтримка творчої педагогічної діяльності працівників загальноосвітніх навчальних закладів в питанні гуманного виховання учнів; розширення бази методичних матеріалів для виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин у школярів.

Учасники конкурсу: вчителі загальноосвітніх навчальних закладів України та керівники гуртків закладів позашкільної освіти (далі – учасники).

Строки проведення: вересень 2021 р. – листопад 2021 р.

Термін подачі роботи (звіту) – до 5 листопада 2021 року.

Підведення підсумків, нагородження переможців конкурсу – листопад-грудень 2021 р.

Суть конкурсу:

Учасники мають стати учасником ІІ Міжнародного уроку доброти та долучитись до VІ Всеукраїнської благодійної акції «Happy Гав для Сірка».

І. Умови участі в конкурсі

Учасники мають:

    1.Підготувати авторську методичну розробку (інтерактивний урок, квест, вікторину тощо) для школярів на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до собак та котів». Методична розробка має бути написана українською мовою та містити: назву, мету, тривалість, перелік необхідного матеріалу та обладнання, зазначення тривалості та кількості учасників, план, детальний хід заходу.

    2.Взяти участь в ІІ Міжнародному уроці доброти (посилання) та провести розроблену активність з учнями 4-6 жовтня 2021 року.

    3.Зробити фото- та відеозвіт (до 5 хв.) процесу проведення розробленої активності.

    4.Провести в класі(ах) VІ Всеукраїнську благодійну акцію «Happy Гав для Сірка» - https://happypaw.ua/ua/bioethics/promotions/one/9

    5.Зробити публікацію на сайті школи або у facebook про участь в конкурсі: проведення авторської методичної розробки та VІ Всеукраїнської благодійної акції «Happy Гав для Сірка». Публікація зроблена у facebook має бути відкритою та доступною для перегляду всім користувачам. До публікацій потрібно додати хештеги: #Біоетика_в_дії2021 #happypaw #фокстрот

    6.Заповнити заявку-звіт на участь в конкурсі (див. пункт «ІІ. Вимоги до звіту»).

    Подання роботи на конкурс автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення конкурсу.

    Надаючи для участі в конкурсі фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

    Подаючи роботу на конкурс, автор роботи передає Фонду авторські права на роботу, в тому числі, але не обмежуючись: виключне право на використання роботи та її елементів, що увійшли як складові частини до роботи, виключне право дозволяти використання роботи (її елементів та складових частин), і виключне право на заборону використання роботи (її елементів та складових частин) іншими особами в будь-якій формі та будь-яким способом.

Педагоги-переможці,отримають у подарунок смартфони, блендери та міксери від партнерів конкурсу – Фокстрот.

ІІ. Вимоги до звіту

1. Учасник заповнює заявку-звіт за посиланням -https://forms.gle/3Wxy2PzW6QU5BEJt9

2. Всі посилання вказані у заявці-звіті мають бути доступними для перегляду до 31 грудня 2021 року.

ІІІ. Визначення переможців

Переможці Конкурсу визначаються у загальному порядку у таких категоріях:

- вчителі молодших класів (які провели заходи з учнями 1-4 класів);

- вчителі середньої школи (які провели заходи з учнями 5-7 класів);

- вчителі старшої школи (які провели заходи з учнями 8-12 класів).

ІV. Критерії оцінювання робіт

Роботи, надіслані на конкурс, будуть оцінюватися за такими критеріями:

- дотримання умов конкурсу;

- унікальність, творчий підхід та відповідність змісту матеріалу темі «Гуманне та відповідальне ставлення до собак та котів» авторської методичної розробки;

- якісність виконання завдань та фото- і відеозвітів;

- організація VІ Всеукраїнської благодійної акції «Happy Гав для Сірка» та активність школярів під час проведення акції;

- оформлення та зміст публікацій про участь в конкурсі.

Роботи, що виконані з недотриманням вимог не розглядатимуться!

Конкурсні роботине рецензуються!

V. Терміни проведення конкурсу

Заявки-звіти подаються до 5 листопада 2021 року.

VI. Нагородження переможців Конкурсу

Підведення підсумків, нагородження переможців конкурсу – листопад-грудень 2021 року.

Переможець у кожній категорії отримаєодин із подарунків (смартфон, блендер або міксер) від партнерів конкурсу – Фокстрот.

Найкращі роботи конкурсу із зазначенням авторства можуть бути розміщені:

- на сайті БО «БФ «Щаслива лапа» (http://happypaw.ua/ua/);

- в соціальних мережах;

- в методичних посібниках та фахових виданнях;

- в ЗМІ.

За додатковою інформацією звертатися: (044) 290 03 29, 067 658 80 20 – Ельвіна Москалик, менеджер проекту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа»).

ДЖЕРЕЛО

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.