Обласна патріотична акція «Завдяки тобі»

02 квітня 2023 року минула перша річниця визволення Київської області від російської окупації. Саме цього дня 2022 року впродовж доби Збройними силами України було визволено понад 30 населених пунктів на Київщині.

Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністраціїз 31 березня по 07 квітня 2023 рокувідбуласяобласна патріотична акція «ЗАВДЯКИ ТОБІ»до річниці визволення Київської області від російських загарбників.

До участі в зазначеній акції запросили здобувачів освіти та педагогів закладів освіти Київської області. Місце проведення–соціальна мережа Facebook Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». Творчий контент – авторські віршіна військово-патріотичнутематику (автори – діти, педагоги).

Яготинський ліцей №3 взяв участь і розмістив в нашій офіційній групі FaceBook відео читців поезій, у яких у поетичній формі показали відвагу та героїчну боротьбу українських військових у російсько-українській війні, любов до України, свого краю, боротьбу за незалежність, свободу та Перемогу:

1. https://fb.watch/jKIVmx89KJ/

2. https://fb.watch/jKIXJU-GsR/

3. https://fb.watch/jKJ46JY03Q/

4. https://fb.watch/jKJ7LNOMdz/

2 відеопоезії ми подали для участі в обласній акції #ЗАВДЯКИ_ТОБІ:

1) https://fb.watch/jKK6Jn2dYo/

2) https://fb.watch/jKJ7LNOMdz/

Чекаємо на «оцінення членами журі та нагородження дипломами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». Контактна особа – Ольга Нижник, моб. тел. (097) 434-11-97.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям, які мужньо та самовіддано захищають нашу рідну Україну!Продовжуємо тримати освітянський фронт! Разом ми – сила!Разом до Перемоги!Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/0-00001/Screenshot_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.