У полоні фотоквесту «Яготинська земля – це історії вежі»

До відзначення сторіччя району, представниками будинку дитячої та юнацької творчості було ініційовано і проведено 5 березня 2023 року фотоквест «Яготинська земля – це історії вежі».

Діти, що зголосилися прийняти в ньому участь, прокинулися рано вранці і з завзяттям відправилися на пошуки історичних пам'яток нашого міста.

Поринувши в азартний полон фотоквесту, Морська Л., Храпко А., Аміргулова К. пройшли всі п'ять локацій, зробили селфі-фото, повернулися додому рум'яні і заряджені енергією та таємничими знаннями історичних, майже зниклих визначних місць рідного міста, про які мало хто пам'ятає.

Кожна учасниця створила ребус, в якому зашифрувала назву населеного пункту, в якому проводився фотоквест.

Надіславши результати своїх досліджень організаторам, дівчата отримали гідні нагороди за активно проведений ранок: друге місце виборола Храпко А., третє місце посіла Аміргулова К. та грамоту за активну участь отримала Морська Л.

Недільні мандри історичними стежками району виявилися настільки захопливим заняттям, що діти чекають продовження!

Ми щиро вдячні організаторам за незабутні вихідні, які збагатили учасників новими знаннями і не дали нам нудьгувати у цей нелегкий і напружений воєнний час!

/Files/images/0000000000/Слайд1.JPG /Files/images/0000000000/Слайд3.JPG /Files/images/0000000000/Слайд4.JPG/Files/images/0000000000/Слайд2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 36

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.