Профорієнтаційні зустрічі допомагають молоді визначитися з вибором майбутньої професії.

Ми завжди говóримо: «Профорієнтаційні зустрічі допомагають молоді визначитися з вибором майбутньої професії». Більше року карантинних обмежень та події останнього півріччя звели профорієнтаційну роботу до рівня он-лайн інформування. І ось, нарешті, перші «живі» зустрічі!

Сьогодні, 9 грудня до нас завітали представники одного з найпрестижніших ВУЗів України – Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Демчук Г. В. - заступник директора з профорієнтаційної роботи КПІ ім. І. Сікорського інституту енергозбереження та енергоменеджменту, Зайченко С.В. - професор національного технічного університету України “КПІ ім. І. Сікорського”, В. Побігайло — доцент, секретар вченої ради.

/Files/images/000001/1.jpg /Files/images/000001/2.jpg /Files/images/000001/3.jpg /Files/images/000001/4.jpg

Вони познайомили наших старшокласників, сподіваємося – їхніх майбутніх абітурієнтів, а згодом й студентів, з переліком і освітнім напрямом, а також перспективами й затребуваністю всіх навчальних кафедр політехнічного інституту. Розповіли про умови вступу та навчання, про престижність закордонного стажування, а згодом і працевлаштування. Продемонстрували проєктні роботи своїх студентів, апарати, розроблені їхніми фахівцями і студентами.

/Files/images/000001/5.jpg /Files/images/000001/6.jpg

Деякі розробки (це, звісно, секрет!) зараз використовуються у виготовленні українських БПЛА, які допомагають створювати бавовну на військових базах та аеродромах окупантів.

Наголосили, що професії, які пропонує їхній університет, наразі є і будуть надзвичайно затребуваними у подальшій відбудові країни. Особливо тепер, коли українська енергетика потерпає від рашистських бомбових ударів по нашій інфраструктурі.

Дехто вже зараз визначився, куди буде вступати, і це – Київський політех.

Дякуємо за змістовну та плідну зустріч! Сподіваємося, що найкращі випускники Київського політехнічного університету будуть саме яготинці!

/Files/images/000001/8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 36

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.