Про правила поведінки в школі жартома і серйозно

Щоб навчити дітей поводити себе у школі та на уроках ми не втомлюємося повторювати, роз᾽яснювати і подавати приклад.

Перш за все запорука успішного навчання та спілкування – доброта.

До дня Доброти педагогом-організатором було проведено виховне заняття в 6-Б та 6-В класах про правила поведінки у школі та на уроках.

Певна річ, ніхто вдома не робить того, що витворяє у школі. Щиро кажучи, діти не завжди знаходяться в режимі «чистоти та доброти», дивовижним чином примудряючись незаплановано порушувати всі правила поведінки в школі (не ображати один одного, не смітити, не псувати шкільне майно і особисті речі своїх товаришів, не заважати отримувати знання іншим, тощо). Тут, скоріше, спрацьовує функція «No-STOP», яка вмикає постійний режим - «non-Stop». За шаленим ритмом увімкненого «non-Stop» нема коли слідкувати за добротою і правилами.

От ми сьогодні й розбиралися і з допомогою метода критичного мислення «5 капелюхів», і з допомогою мультивікторини «Обережно, ШКОЛявпочки» з усіма правилами поведінки в школі та на уроках.

/Files/images/2021-2022/pro_pravila_povednki_v_shkol_jartoma__seryozno_/6-В.JPG /Files/images/2021-2022/pro_pravila_povednki_v_shkol_jartoma__seryozno_/6-В 1.JPG

Мультивікторина про правила поведінки у школі "Обережно школявпочки"

«Пам᾽ятки школярам» відтепер будуть висіти на видному місці в кабінетах 6-Б і 6-В класів, а учні обіцяли, що будуть дотримуватися їх.

Большакова Ю. А.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.