«Королева ЕТИКЕТка»

«Королева ЕТИКЕТка»

/Files/images/2018-2019/koroleva_etiketka/IMG_9758.JPG

Незабаром День Гідності та Свободи. Ми приєдналися до онлайн проекту Всесвітнього Дня Гідності, який охоплює напрямки протидії корупції, кібер-булінгу, володінню знаннями власних прав та правил поведінки, вшанування пам’яті жертв голодомору та інших.

Сьогодні, 9 листопада, педагог-організатор Большакова Ю. А. і соціальний педагог Дзюба Л. А. з допомогою класовода Кошанської Л. О. провели мультивікторину «Королева ЕТИКЕТка» для учнів 4-Б класу. Вікторина спрямована на виявлення володіння учнями правил поведінки – етикету. (Правила вікторини)

Три команди: «Фіксики», «Смішарики» і «Смурфики» змагалися за титул «Королеви Етикету». Жваві обговорення і веселий сміх панували в класі. Чіткі і правильні відповіді на непрості запитання наближали команди до бажаної мети. І жаданий титул «Королеви Етикету» здобула команда «Фіксики». «Смішарики» і «Смурфики» розділили між собою друге місце, здобувши титули «Експерти Етикету» та «Хранителі Етикету».

/Files/images/2018-2019/koroleva_etiketka/IMG_9759.JPG/Files/images/2018-2019/koroleva_etiketka/IMG_9760.JPG/Files/images/2018-2019/koroleva_etiketka/IMG_9761.JPG /Files/images/2018-2019/koroleva_etiketka/IMG_9762.JPG

Діти виявили відмінні знання. І саме тому бажаємо Королям Етикету не лише відмінно володіти правилами поведінки, а й гідно застосовувати їх на практиці.

Большакова Ю. А.

Мультивікторина для школи "Королева ЕТИКЕТка". До уроків і виховних годин

Кiлькiсть переглядiв: 491

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.