Я маю право.

Міністерство юстиції впродовж останніх років створило одну із найрозвинутіших у світі систем надання безоплатної правової допомоги громадянам, які не можуть собі дозволити приватного адвоката. Цього року ініційовано наступний її етап – підвищення рівня знань українців про свої права та запуск всеукраїнського проекту «Я маю право!».

У рамках цього проекту в Яготинському НВК №3 проводилися різноманітні заходи з метою ознайомлення учнів про їхні права і обов'язки. Педагогом-організатором Большаковою Ю.А. проведено інтелектуальну гру «Морський бій» на тему «Права дитини в Україні» у 5-х класах. Дітлахи із захватом занурилися у чарівний світ правил поведінки, Конвенції ООН та Законів України. Переможцями стали всі – всі знали основні положення, за якими вони мають захищати свої права та виконувати свої обов'язки. А заохочувальні грамоти будуть тепер прикрашати класні куточки на згадку про незвичні баталії.

Вчитель історії та правознавства Яременко Р. М. провела у 9-х класах бесіди «Права людини у традиціях українського народу». Інтерактивне спілкування розкрило «Міжнародні механізми захисту прав людини» учням 10-х класів. Учні 11-х класів обговорили систему захисту прав людини в Україні.

Виставка дитячих малюнків у фойє школи та бібліотечних видань – у шкільній бібліотеці, традиційно, супроводжували заходи з підвищення рівня знань юних українців про свої права та обов’язки.

/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5264.jpg/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5265.jpg/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5268.jpg/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5269.jpg/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5273.jpg/Files/images/01_17/ya_mayu_pravo/IMG_5272.jpg

Кол-во просмотров: 635

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.