Щира благодійність уникає афішування

Допоки на сторінках інтернет-видань представники благодійного фонду «Овес» та експерти Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО розбираються, для чого збирається та переробляється пластик і куди ідуть виручені за нього кошти, вже другий рік у нашій школі продовжується благодійна акція по збору пластикових кришечок. Нагадаємо: минулого року ми зібрали і передали фонду більше двадцяти п’яти кілограмів кришечок, щоб отримані кошти були витрачені на оплату протезів для бійців АТО.

Можливо, «дитяче волонтерство» не настільки потужне, як діяльність дорослих, але воно сповнене щирістю, любов’ю, справжньою турботою. Кожна зібрана, а не викинута у сміття кришечка – це свідома спроба маленьких громадян виконати те, що у їхніх силах: подбати про чисте довкілля і долучитися до збору грошей на протезування воїнів.

Щира благодійність уникає афішування, тому ми не можемо визначити найактивніших збирачів сировини – і діти, і вчителі щодня вкидають кришечки у спеціальний контейнер. І наші колективні зусилля мають результат – більше дванадцяти кілограмів пластикових кришечок, які найближчим часом будуть направлені на переробку. Та, наразі, акція продовжується.

Дякуємо усім небайдужим до того, що відбувається у нашій країні, за реальні зусилля до зміцнення і розквіту держави.

Кол-во просмотров: 270

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.